Inzameling


Van elektra en kleding tot unieke LP’s en andere verzamelobjecten

Om de vlooienmarkt wederom weer tot een succes te maken is de jeugdraad weer op zoek naar heel veel mooie spullen. Traditiegetrouw worden deze spullen door Ulvenhoutse huishoudens aangeboden. Ruim uw zolder en schuur op en geef uw bruikbare spullen een duurzaam tweede leven! Denk aan elektra, speelgoed, kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, muziek, vintage schilderijen, ijzerwaren en andere mooie verzamelobjecten. Bekijk onderaan deze pagina welke spullen aangeboden kunnen worden.

Ophalen: donderdag 7 september
U doet ons een groot plezier wanneer u de bruikbare goederen zelf komt brengen, mocht u echter niet in de gelegenheid zijn dit zelf te doen, dan kunnen wij ze ook bij komen halen.
Wij komen vanaf 18.30 uur, huis aan huis spullen bij u ophalen.
Zet u die graag net voor 18:30 uur voor ons klaar aan straat? Dit om te zorgen dat uw spullen goed terecht komen. Wij vragen u met klem alleen bruikbare spullen klaar te zetten. Grof vuil zullen wij beslist laten staan.


Brengen: donderdag 7 & vrijdag 8 september
Op deze dagen zamelen we direct op het Vlooienmarktterrein op de Pekhoeve spullen in. Deze worden gesorteerd en meteen op de juiste plaats op het terrein gezet. De inzameling start om 15:00 het terrein sluit om 20:00 uur.


Inzameling curiosa: 8 juli tot 8 september: 

Heeft u items of voorwerpen die verzameld worden vanwege hun zeldzaamheid, uniekheid of historische of culturele waarde? Stuur dan een mail met daarin een beschrijving en bij voorkeur een foto van het object naar info@jeugdraadulvenhout.nl, dan nemen wij contact met u op.


Bekijk hier welke goederen u op welke moment kunt aanbieden

 

Download het schema