Glorieuze terugkeer van de Ulvenhoutse Vlooienmarkt

Al 50 jaar organiseren de Ulvenhoutse verenigingen met jeugdleden o.l.v. de Jeugdraad Ulvenhout een grootse 2-daagse vlooienmarkt. Na 5 jaar afwezigheid is deze traditionele vlooienmarkt dit jaar weer terug in het dorp. In het weekend van 9 & 10 september kunnen snuffelaars bij de Pekhoeve op zoek naar schatten en verborgen juweeltjes. De opbrengst van de markt wordt gebruikt om lokale jeugd-activiteiten te steunen.

Dankzij de gulheid van onze dorpsgenoten hebben we een enorm aanbod gebruikte spullen die bij hun toekomstige eigenaar een nieuw leven krijgen. Dus bent u op zoek naar een pareltje voor aan de muur, dat puzzelstukje wat uw verzameling compleet maakt, of misschien wel een volledige uitzet, wij hebben het allemaal voor u gesorteerd en uitgestald. We hebben meubels, ijzerwaren, kleding, fietsen, boeken, elektra, curiosa, glaswerk, speelgoed, schilderijen, potten, pannen en nog véél, en véél meer.

De mooiste spullen stallen wij uit op het grote podium in de Pekhoeve. Die zullen bij de laagdrempelige veiling verkocht worden. Onze veilingmeesters weten altijd op ludieke wijze de mooiste spullen aan de man te brengen. Een aanrader voor iedereen! Onder het genot van een drankje kunt u het hele spel aanschouwen.

Vlooienmarkt 2023
9 & 10 september 2023
12.00 tot 17.00 uur
Pekhoeve
Dorpstraat 94
4851 CN
Ulvenhout
Entree: 3,00 euro
kinderen t/m 12 gratis
Meer info